Silkes ønskeliste julen 2021

150,00kr

Rainbocorns - Sparkle Heart Serie 3 - Poppycorn

Oplev de sødeste, nutteste hvalpe, du nogensinde vil mødes med Rainbocorns Puppycorn Surprise! Der er 7 Puppycorns at samle inklusiv Posh the Poodlecorn, Missy Huskycorn og endda Dotty the Rare Best-in Show Bulldogcorn! (Hver sælges separat) Hver Puppycorn har et unikt Scratch 'n' Reveal-hjerte, der viser, hvad din Rainbocorn elsker! Unbox 7 lag overraskelse indeni, inklusive Boo-Boocorn hvalpe, Scratch n Sniff Stickers og nyt Puppycorn magisk farveblanding, der magisk skifter farve og strækker sig over 3000% i størrelse! Hvilken Puppycorn bliver din nye lodne bedste ven ?! Indhold: Et stort æg, et hvalpekorn, et boo-boocorn-æg, en boo-boocorn-hvalp, en rainbocorn-farveblanding, et ridse-sniff-klistermærke og en samlervejledning 7 stilarter at samle (hver sælges separat) Nye søde og hyggelige hvalpekorn, der kan samles og elskes som din egen lodne bedste ven Hver Puppycorn har et unikt Scratch 'n' Reveal-hjerte 7 overraskelser at opdage og fjerne markeringen fra

View

250,00kr

Rainbocorns - Serie 3 - Wild Surprise

Rainbocorn S3 Wild Surprise er et stort og mystisk æg, som indeholder en sød og nuttet bamse med store øjne og et enhjørningehorn. I serie 3 findes 6 helt nye Rainbocorns og de er alle vilde dyr med deres særlige farve og mønstre som det vilde dyr i naturen, men hvilken en af dem får du? En Tiger, en Zebra, en papegøje eller? Stryg din Rainbocorn på maven og find ud af hvilket magisk element din Rainbocorn indeholder. Udover en Rainbocorn indeholder det magiske æg op til 10 overraskelser og for Wild surprise S3 følger der negle med som er i samme mønstre som din Rainbocorns mønstre, og flotte hårtilbehør og meget mere. Rainbocorn er et sikkert hit blandt pigerne.

View

Strygebræt og strygejern til leg

Pung Talita dance - Top model

40,00kr

Fantasy Kuglepen med diamant top og lys

Vildt pæn kuglepen med fantsy model motiver, som lyser diamanten op, når du skriver med den. Fåes i 3 forskellige farver blå, lilla og lyserød.

View

280,00kr

Smykkeskrin m/ Kode & Musik - Leo Love -Top model

Dette flotte Top Model Smykkeskrin med Leo Love har plads til alle dine skatte, smykker og værdifulde genstande, store som små. Kun dig selv kan åbne dette smykkeskrin ved at indtaste den korrekte kode, som du selv bestemmer. Når smykkeskrinet åbnes, aktiverer det sangen "Don't call me up".

View

LEGO Harry Potter (se beskrivelse for forskellige sæt)

Ønsker: -Hogwarts: Hemmelighedernes Kammer (76389) -Natbussen (75957) -Hogwarts: Forvandlingslektion (76382) -Hogwarts: Besværgelseslektion (76385) -Ligustervænget nr. 4 (75968) -Hogwarts Astronomitårnet (75969) -Hogwarts Ekspressen (75955)

View

620,00kr

LEGO City - Politistation (60246)

Her er et fantastisk byggesæt til børn, der elsker actionfyldt byggelegetøj. LEGO® City legesættet Politistation (60246) har en eksploderende celle, seje fartøjer og sjove figurer. Den sjove leg starter, så snart du åbner æsken. Hvad er der i æsken? En legetøjspolitistation, 2 store biler, en motorcykel og en drone. Du får også 6 minifigurer, bl.a. Duke DeTain, politichef Wheeler og Daisy Kaboom fra LEGO® City tv-serien, samt 2 hundefigurer.

View

300,00kr

Pets Alive - Booty Shakin Interaktive Lama (farve underordnet)

Den dansende Lama fra Pets Alive elsker at danse, ryste røv og spille musik. Lamaen der er både sød og sjov kan underholde en hel familie, men dans og musik. Den kan 3 forskellige dansenumre til 3 forskellige sange. Lamaen styre selv hvilken sang den vil spille og hvilken dans den vil danse. Du kan ikke andet end komme i godt humør med denne dansende lama.

View

Among Us actionfigurer

Enkelte figurer eller sæt

View

Aktivitetsur

Tøj

Tøj str. 128/134 Kjoler og nederdele må gerne være mere råt og sejt end sødt og fint.

448,00kr

Peek-a-roo Kænguru med baby

Kom ind i ROO-universet med Peek-A-Roo og Baby. Delvis panda, delvis kænguru, dette bløde, yndige plys kæledyr har en magisk interaktiv pose med en overraskelse baby afsløring og over 150 lyde og handlinger. Tryk Momma-Roo´s fod for at begynde babyens afsløring. Se hendes pose åbne og find en af tre mulige mysteriebabyer. Momma-Roo reagerer på din berøring med søde lyde og bevægelser, og du kan se, føle og høre Baby-Roo bevæge sig inde i posen. Kæl Momma-Roo´s hoved, kildr hendes fod og få hende til at hoppe til at tilskynde Baby-Roo til at komme ud af posen. Hvordan du leger med Momma-Roo påvirker Baby's humør og den måde, at hun afslører sig selv. Du får det så sjovt at opdage alle 10 af Babys stemninger, som søvnig, hoppende, legende og meget mere – hver med matchende lydeffekter.

View

298,00kr

FurReal sabeltiger

North the Sabertooth Kitty-kæledyret er en sød killing, der har brug for, at du redder hende og giver hende et godt hjem. Hun har mere end 35 kombinationer af lyde og bevægelser, der giver hende de sødeste reaktioner! Når du ser hende første gang, virker hun, som om hun har været frosset ned i århundreder! Hun ryster og klaprer sine små, søde tænder. Hvis du er sød ved hende og nusser hende, mens du klapper hende på hovedet, begynder hun at skinne af kærlighed og glæde – du kan se det på hendes hjerte! Når hun fryser, skal du bare klappe hende på hovedet og kramme hende. Så lyser hendes hjerte igen.

View

169,00kr

Glas- og porcelænstuscher 12 stk.

Heldækkende, vandbaseret tusch til både glas og porcelæn.

View

148,00kr

Guitar

Flot guitar i træ med 6 bløde strenge, der kan stemmes.Længde 53 cm.

View

298,00kr

Karaoke maskine med Bluetooth

Karaokemaskine har vilde lyseffekter, mikrofon og kan spille masser af sange. Maskinen har et genopladeligt batteri, AUX-indgang, USB-opladning og bluetooth.

View

198,00kr

Pengeskab

Pengeskabet med personlig kode og automatisk optællingsfunktion er perfekt til at passe på dine penge. Med den digitale mønttøller til danske kroner samt lydsignal hjælper dig med at spare penge op og sikker dig mod røvere og indbrydstyve.

View

398,00kr

Rengøringsvogn (evt. med støvsuger) til leg

Rengøringsvogn med Miele støvsuger, som er nem at samle. Til rengøringsvognen medfølger en bred vifte af tilbehør.

View

Mad i træ til leg

Alt har interesse

View

298,00kr

Boksebold på fod

Denne boksebold kan indstilles til børn fra 3 til 10 år. Den kan variere fra 126 cm til 146 cm i højden. Boksebolden vejer 2,6 kg, og foden kan fyldes med vand eller sand. Inkluderer pumpe til bolden og boksehandsker

View

Tilskud til computerspil og computertilbehør

Jeg sparer op til ting jeg ønsker mig til computer.

200,00kr

Don't step in it (brætspil)

Pas på, at du ikke flipper ud, mens du spiller dette sjove spil med ulækre konsekvenser! Sæt bindet for øjnene, drej spinneren, og tag så mange skridt på tværs af spillemåtten. Men pas på! Små bunker af pølse er været strategisk placeret på måtten. Nogle gange bliver spillerne nødt til at tilføje en pølse, fjerne en pølse eller endda re-arrangere pølserne langs måtten. Hvem kan undgå flest pøller for at vinde?

View

178,00kr

Diskokugle spejl

Skal der være disko, så lad der være disko - klassisk diskokugle på fod, med 6 LED-lamper som lyser på spejlkuglen. Adapter medfølger.

View

Mark gift as reserved?

How much do you want to give?

/

Leave your name for the recipient: