Silkes ønskeliste

LEGO Harry Potter (se beskrivelse for forskellige sæt)

Ønsker: -Natbussen (75957) -Hogwarts: Forvandlingslektion (76382) -Hogwarts: Besværgelseslektion (76385) -Ligustervænget nr. 4 (75968) -Hogwarts Astronomitårnet (75969) -Hogwarts Ekspressen (75955)

0 / 6
View

100,00kr

Ty Beanie Boos Heather

Mit navn er HEATHER og jeg er en kat med horn. Min fødselsdag er 26. April. - Størrelse: 23 cm. Anden størrelse er også ønsket.

View

100,00kr

Disney Stitch

Denne bamse forestiller Stitch fra Disney filmene Lilo & Stitch, og er lavet i et blødt og krammevenligt design. Bamsens højde er 20 cm. Anden størrelse er også ønsket.

View

249,00kr

Ty Beanie Boos Gilda

Mit navn er GILDA og jeg en lyserød flamingo. Min fødselsdag er 26. februar - Størrelse: 40 cm. Mindre/anden størrelse er også ønsket.

View

30,00kr

Ty Beanie Boos Dreamy

Mit navn er DREAMY og jeg er et lilla dovendyr . Min fødselsdag er den 3 juni. - Størrelse: 15,5 cm. Anden størrelse ønskes også.

View

199,00kr

Ty Beanie Boos Rodney

Mit navn er RODNEY og jeg er et flerfarvet hamster. Min fødselsdag er den 4 april. - Størrelse: 23 cm. Anden størrelse ønskes også.

View

198,00kr

Labyrinth (brætspil)

Det ligner næsten hekseri. Alle prøver at spille hinanden et puds for at skrabe så mange skatte og hemmeligheder til sig som muligt. Et rigtig spændende labyrintspil – fuld af overraskelser. Det går frem og tilbage, på kryds og på tværs. Det gælder om at komme frem til alle hemmelighederne ved at skubbe til labyrinten.

View

169,00kr

Coco crazy (brætspil)

Coco Crazy er et sjovt spil for hele familien. Terningen fortæller hvad du må gøre på din tur, dreje brættet eller forsøge at finde en abe du mangler. Det er vigtigt at huske hvilke aber der gemmer sig i hvilken kokosnød.

View

198,00kr

Spire pengeskab

Pengeskabet med personlig kode og automatisk optællingsfunktion er perfekt til at passe på dine penge. Med den digitale mønttøller til danske kroner samt lydsignal hjælper dig med at spare penge op og sikrer dig mod røvere og indbrudstyve.

View

298,00kr

Boksepude på fod med handsker

Træn dine bokseevner med denne smarte boksebold på fod. Der medfølger to boksehandsker og en pumpe til at pumpe bolden op med. Højde på boksebolden er 120 cm.

View

248,00kr

(Baby Yoda) Star Wars The Child, talende plyslegetøj

Fra Hasbros Star Wars Collection kommer nu en talende plysudgave af Barnet med figurlyde og tilbehør! Intet i galaksen er så nuttet, har taget så mange lure, spist så meget suppe eller har lært at mestre Kraften i så høj grad som Barnet fra den populære streamingserie The Mandalorian på Disney Plus! Han ligner måske nok en "Baby Yoda", men dette søde, lille væsen hedder faktisk Barnet, og nu kan du blive hans beskytter med dette bløde plyslegetøj fra Star Wars. Legetøjet er også klædt i den kæreste kåbe, der er set på denne side af Mos Eisley. Legetøjet har bøjelige arme, så børnene kan lege, at Kraften er med dem, og når de klemmer på legetøjets bløde plyskrop, aktiveres der figurlyde!

View

448,00kr

Harry Potter Interaktiv Hedwig

Genskab dine yndlings Harry Potter-scener med Wizarding World Fortryllende Hedwig! Med over 15 realistiske lyde og bevægelser og superblødt plysmateriale bringer Fortryllende Hedwig Harry Potters ikoniske ugle til live. Fjern Hedwig fra hendes pind og opdag alle hendes magiske træk. Hedwig elsker at blive kælet for! Med "bevægelsesdetektion" kan hun mærke, hvordan du kæler for hende. For at kærlig kvidderen og hovedbevægelser skal du klappe hende fra forsiden til bagsiden - hun kan ikke lide at få fjerene rodet bagud og fortæller dig, hvordan hun har det! Placer din finger i hendes næb og hun napper legende i den, når hun er glad! Fortryllende Hedwig genkender også din stemme. Når du taler blødt og blidt, tuder hun til svar for at vise dig, at hun lytter. Hvis du taler for højt, svarer hun med sine egne høje lyde! Sæt Hedwig tilbage på pinden og skriv en særlig besked til en ven. Skub din besked ind i Hogwarts-konvolutten og hjælp Hedwig med at levere den! Hun holder konvolutten i munden og frigiver den kun med frivilligt til den rigtige person med en hemmelig interaktiv kode - stryg hendes hoved tre gange og Hedwig slipper konvolutten! Kæl for Hedwig og kæm hende for at fortsætte med at holde hende glad. Lever derefter en ny besked og leg igen og igen!

View

298,00kr

Pokémon Flame Action Charmander

Vi introducerer Pokémon Flame Action Charmander med over 20 forskellige reaktioner, der kan afspilles og opdages, inklusive oplyst mund og kinder. Charmaner er en perfekt tilføjelse til dit Pokémon-team! Tryk på knapperne på Charmanders bryst og hænder for at få forskellige lys og lyde aktiveret!

View

199,00kr

Nassau aktivitetskuffert 112 dele

Slip kreativiteten løs med denne aktivitetskasse! Der er både mulighed for at farvelægge med farveblyanter og farvekridt, samt olie farvekridt, akvarelmale, male med akrylmaling.

View

249,00kr

TOPModel - Dagbog m/kode og musik - Corgi

Bog med kodelås og musik(ca. 20 sek.), når du åbner bogen.80 farverige sider + cover, sang TICK TOCK

View

378,00kr

Rainbocorns Eggzania surprise

Klæk dig ind i alle de nye Rainbocorns Eggzania! Dette æg oser af over 20 overraskelser og splinternye skøre, søde Rainbocorns-figurer. Fjern ægget fra reden for at udklække din super-squishy Rainbocorns Eggzania-plys, komplet med matchende Yolkie, 5 miniæg og en Eggzania-joke, der vil få dig til at knække af grin! Gå ind i Rainboville med stil med bærbart tilbehør, herunder en ring, stempel og gør-det-selv-armbånd, der matcher din Eggzania! Disse silkebløde Rainbocorns elsker at putte og vil få dig til at se livet med solsiden opad! Hvilket Eggzania plys vil du udklække?

View

249,00kr

Squishmallows (alle plysdyr)

Squish-tid er legetid, når du føjer en Squishmallows-hund til din Squishmallows-samling! Den elskelige og super krammevenlige plysbamse er fremstillet af højkvalitets- og superbløde materialer. Squishmallows' bløde og farverige personligheder bringer verden sammen og giver uforglemmelige oplevelser, som du kan dele med alle. De fås i forskellige størrelser og farver, og hver Squishmallows har sit eget navn og sin egen unikke personlighed. De bringer glæde og giver en følelse af eventyr og venskab til alle deres fans, uanset hvor de er.

View

298,00kr

Barbie® Cutie Reveal™ Snowflake Sparkle™-dukke

Barbie® Cutie Reveal™ Snowflake Sparkle™-dukkerne giver den sødeste udpakningsoplevelse med 10 overraskelser, inklusiv en Barbie®-dukke med bøjelige led. Pak sættet ud, og find en vinterlig dyreven i plys – en hjort, ugle, husky hund eller isbjørn – og fire mysterieposer. Fjern det vinterlige dyrekostume, og find en Barbie®-dukke med langt hår og glimmerpynt. Luk mysterieposerne op, og find sødt tøj, tilbehør, en svampekam og et matchende minikæledyr. Børn kan klæde Barbie®-dukken på med tøj og tilbehør. Kostumets overdel kan vendes og bliver til en superblød fleecejakke med sødt modetryk, og kostumets hoved kan laves om til en kæledyrsseng. Overraskelserne fortsætter med bedårende farveskift. Barbie®-dukken har ansigtsmaling med glitrende snefnug, og hendes kæledyrsven "åbner og lukker" øjnene – den er bare nuttet! Det er let at bruge svampekammen og iskoldt vand til at aktivere det, og det kan ændres igen med varmt vand. Børn vil elske at opdage alle de søde overraskelser fra denne vinterinspirerede Barbie® Cutie Reveal™-serie. Indeholder dukke i dyrekostume og 10 overraskelser.

View

598,00kr

Magic Mixies krystalkugle - pink

Med Magic Mixies magiske krystalkugle kan du ved hjælp af tryllestav og formularer skabe et fantastisk lille væsen som skal have pleje og omsorg. Din Mixie kan forudsige fremtiden og du kan lave besværgelser og meget mere. Interaktiv 60+ lyde og reaktioner. Så oplev ægte magi med Magic Mixies Krystalkugle... hvem vil du på magisk vis skabe? Du kan skabe ÆGTE MAGI med den eksklusive krystalkugle. Bliv forbløffet, når du vinker med din tryllestav, imens du følger skabelsesformularen og ser, hvordan krystalkuglen reagerer på din tryllestavs bevægelser. Sig de magiske ord 'MAGICUS MIXUS' og se den magiske tåge stige op, før den afslører din helt egen Magic Mixie. Der er masser af leg med din Mixie – prøv lykken og få din Mixie til at forudsige fremtiden!

View

298,00kr

NKX Kids 3-Pack Pro Beskyttelsessæt (M)

Hvid, størrelse medium

View

884,00kr

Skateboard NKX

NKX skateboard serie i masser af flotte designs og af høj kvalitet. Disse NKX pro skateboards er beregnet til professionel skateboarding. Det betyder, at de er lavet til professionelle skatere. Dette betyder også at du som begynder sagtens kan bruge dette skateboard. Faktisk vil en nybegynder få endnu mere ud af disse NKX skateboards end et skateboard, der kun er lavet til begyndere. NKX skateboards af denne serie er til indendørs og udendørs brug i skaterparken eller rundt i gaderne. Deckets materiale er lavet af 7 lags canadisk ahorn, hvilket giver dig et helt vildt stærkt og stift skateboard som perfekt egnes til freestyle rides og blær med tricks på ramper og i gaden. Disse skateboards setup med gode runde og hårde hjul, samt en robust aluminiums truck og minimal vægt. Giver dig et skateboard som både er let og holdbart, og som vil kunne rulle hurtigt på ramperne, og tage i mod dine hårde landinger efter et par seje tricks på rampen. Den gode konkav vil også hjælpe begyndere med at blive endnu bedre skatere og lave seje tricks som dem pro-skatere udfører. Skateboardenes gode truck medvirker også til en hurtigere responsivitet ved alle dine rides, så du kan gå endnu vildere til den i skaterparken. Et skateboard fra denne NKX serie er lige sagen for dig, hvis du ønsker et kvalitets skateboard til lidt af hvert indenfor freestyle skating eller street rides!

View

Mark gift as reserved?

How much do you want to give?

/

Leave your name for the recipient: