Silkes ønskeliste 2021

LEGO byggeplade

Stor, evt. 38 x 38 cm

499,00kr

Kæmpe Rainbocorns guld æg med 25 overraskelser

Det eksklusive Rainbocorn guldæg er et kæmpe stort og mystisk æg, som indeholder en stor sød og nuttet Rainbocorn med store øjne og et enhjørningehorn. Guldægget kan indeholde en af de 3 forskellige figurer, men hvilken en af dem får du? Stryg din Rainbocorn på maven, og find ud af hvilket magisk element din Rainbocorn indeholder. Ud over en Rainbocorn indeholder det magiske kæmpe æg 25 overraskelser (499 kr.) (d. 29/10-19)

View

199,00kr

Crystal Jewel Gel Studio lav selv smykker

Studio til at lave dine egen gele smykker. Fyld gele i formene, tilføj glitter og konfetti til dit eget design. Lad det størkne, og det er klar. Nok til 25 smykker. Indeholder: 1 Studio med forme. 1 gelepistol. 3 rør til glitter. 1 pincet. Tråd til smykker. Gele poser i forskellige farver. Glitter og konfetti til dekoration. Instruktionsmanual.

View

130,00kr

Skip-Bo kortspil

Spillerne skal bruge både deres evner til at løse problemer og strategiske færdigheder, når de skal stable kort i nummerrækkefølge (2, 3, 4 ...), indtil der ikke er flere kort tilbage. Når alle spillere har fået en bunke kort, begynder spillet, ved at spillerne trækker kort fra en fælles bunke for at opbygge fire bunker af kort. Skip-Bo™-jokeren gør en forskel og kan bruges i stedet for et almindeligt kort. Brug jokerne klogt, og vind spillet! Den første spiller, som får brugt alle sine Skip-Bo™-kort, vinder.

View

80,00kr

SO GLOW Magic Jar - 3 pak

Lav dine egne flotte hyggelamper i krukker.

View

200,00kr

Kits 4 Kids, Cross Stitch

Med Kits 4 Kids, Cross Stitch kan man tegne et billede med tråd og stof.

View

230,00kr

Lome Iglo - Telt - 1-2 personer Pop Up telt

Comet 200 er et rigtig godt telt til førstegangscampister, der gerne vil prøve at campere en nat eller to, uden det koster for meget. Det er et enkelt etlagskuppeltelt med to sovepladser og en ventilationsåbning i taget for ekstra ventilation og øget luftcirkulation – og så er det let at slå op. Et myggenet holder insekterne ude, mens man sidder indenfor med døren åben. Materiale ydertelt: T190 polyester. Materiale, indertelt: Åndbart polyester. Mål: H. 210 x B. 240/220 x D. 440/200 cm. Antal sovepladser: 4 stk.

View

400,00kr

R/C Rude Off-Road 1:12 2,4GHz - Go Fierce" Orange

Super cool 1/12 terrængående bil fra TechToys, der er 2 forskellige modeller, "Killer" og "Rude". Begge biler leveres med den nyeste type 2,4 GHz fjernbetjening, super cool terrængående dæk med maksimal trækkraft, og sidst men ikke mindst kommer bilen med et stort 7,2V 500Mah genopladeligt batteri og USB-oplader.

View

150,00kr

Air Blasters Covert Squad

Hold forbindelsen til dit team som aldrig før med dette Air Blasters Covert Squad-sæt. Forbind de medfølgende øresnegle for i al hemmelighed at kommunikere med din makker, eller tag dem ud for at høre gennem højttaleren i kolben. Walkie-talkierne har en imponerende rækkevidde på 90 meter. Indfør pile enkeltvis med actionhåndtaget. Ram din konkurrenter fra op til 22 meters afstand. InkI. 2 Covert Squad-blasters, 2 øresnegle og 8 langdistancepile.

View

200,00kr

Vampyrjagten

View

240,00kr

SpyX - micro gear sæt

Spionbælte med, bevægelses-sensor, spionpen, spionlampe og spionaflytter. Vær fordan din fjender. Hør på afstand, lys i mørkret, læg fælder og skriv hemmelige beskeder.

View

Mark gift as reserved?

How much do you want to give?

/

Leave your name for the recipient: