Ønskeliste Stine

Gavekort til Nanna XL

100,00kr

CAMP4 Karaffel med Låg, 1 Liter

Elegant karaffel med skruelåg. Karaffel med låg. Alsidig anvendelse f.eks. til juice, vand osv. Nem at hælde af med hældetud. Låget kan strammes til eller skrues ud. Tåler maskinopvask.

View

100,00kr

TRITAN ANDALUCIA Vandglas 2 stk (Jeg ønsker mig 2 pakker)

ANDALUCIA er navnet på den nye Camp4 glas-serie fremstillet af Tritan. Højkvalitets plast uden BPA og blødgører. Vand glassene fås i et sæt af 2 og har et høj kvalitets udseende. Velegnet til vand, juice, læskedrikke, øl, ... Glassene er opvaskemaskine sikker og meget robuste.

View

140,00kr

ANDALUCIA Hvidvinsglas 2 stk

ANDALUCIA er navnet på den nye Camp4 glas-serie fremstillet af Tritan. Højkvalitets plast uden BPA og blødgører. Hvidvins glassene fås i et sæt af 2 og har et høj kvalitets udseende. Velegnet til hvidvin, rødvin og sommerlige cocktails. Glassene er opvaskemaskine sikker og meget robuste.

View

150,00kr

ANDALUCIA Rødvinsglas 2 stk

ANDALUCIA er navnet på den nye Camp4 glas-serie fremstillet af Tritan Højkvalitets plast uden BPA og blødgører. Rødvins glassene fås i et sæt af 2 og har et høj kvalitets udseende. Velegnet til rødvin og sommerlige cocktails. Glassene er opvaskemaskine sikker og meget robuste.

View

90,00kr

CAMP4 Toaster

En hurtig og nem brødrister til gas.

View

150,00kr

Glasservice holder 2 stk.

Glasservice Holder sæt på 2 stk, lysegrå, til 2-3 glas op til Ø 78 mm. Diskret holder til glas - god til campingvognen. Skruesæt medfølger, farve: lysegrå.

View

400,00kr

CAMP4 Cuneo Servicesæt 16 dele

Dette servicesæt i 16 dele indeholder 4 Store tallerkner, 4 små tallerkner og 4 skåle samt 4 kopper. Sættet er udført i holdbart melanin med skridsikker bund. Sættet er ikke egnet til brug i mikrobølgeovn men tåler opvask i opvaskemaskine.

View

170,00kr

FISKARS PRIMO Knivsæt med 3 dele

Lækkert rustfrit knivsæt i den kendte gode kvalitet fra FISKARS. Sættet består af: - Brødkniv, 23 cm - Kokkekniv, 20 cm - Køkkenkniv, 7 cm Produceret med ergonomiske håndtag, og tåler naturligvis maskinopvask.

View

330,00kr

BOCAMP Bestiksæt, 24 dele

Bestiksæt bestående af 6 knive, 6 gafler, 6 sker og 6 teskeer. Bestikkurv i metal medfølger. Farve: Blåt.

View

250,00kr

Wecamp Sko- og opbevaringsskab

Med ni hylder.

View

349,00kr

Højt Tørrestativ

Praktisk højt tørrestativ som ikke fylder ret meget. Smart når pladsen er trang, fx. på små badeværelser og camping.

View

370,00kr

Kampa Opvaskestativ m. balje

Super praktisk opvaskestativ fra Kampa, som nemt kan foldes sammen når det ikke er i brug - du får også en foldbar opvaskebalje med.

View

400,00kr

Ny mønsterkonstruktion for kvinder - med grundmønstre i hel størrelse

Er du en af de dygtige kvinder, der konstruerer dit eget tøj, så er "Ny mønsterkonstruktion for kvinder" uden tvivl noget for dig! I denne reviderede og udvidede udgave finder du mønsterark med bluse- og kjolegrundmønster, buksegrundmønster, nederdelsgrundmønster, mønster til jakke, skjortegrundmønster, overtrøjsgrundmønster, m.fl. Mønsterne i bogen fra størrelse 34 til størrelse 54, så det er bare om at komme i gang sy dit eget tøj. I "Ny mønsterkonstruktion" får du også en instruktion til måltegning og principper for, hvordan man tilpasser mønsteret til forskellige kropstyper. Bogen er overskuelig og lige til at gå i gang med.

View

Harry Potter bøgerne (gerne på dansk)

Jeg har allerede Harry Potter og halvblodsprinsen Harry Potter og det forbandede barn

300,00kr

Joseph Joseph Cut&Carve Plus Skærebræt Stor

Set hos Imerco

View

Mark gift as reserved?

How much do you want to give?

/

Leave your name for the recipient: