Ønskeliste Silke

90,00kr

Insekthotel (til haven)

Set på www.Biltema.dk

View

300,00kr

Ticket to ride first journey (brætspil)

View

LEGO byggeplade

Stor, evt. 38 x 38 cm

199,00kr

PetsALive dansende lama

Den dansende Lama fra PetsAlive elsker at danse, ryste røv og spille musik. Lamaen der er både sød og sjov kan underholde en hel familie, men dans og musik. Den kan 3 forskellige dansenumre til 3 forskellige sange. Lamaen styre selv hvilken sang den vil spille og hvilken dans den vil danse. Du kan ikke andet end komme i godt humør med denne dansende lama. (d. 29/10-19)

View

249,00kr

RainboCorns eller Kæmpe Rainbocorns guld æg med 25 overraskelser

Det eksklusive Rainbocorn guldæg er et kæmpe stort og mystisk æg, som indeholder en stor sød og nuttet Rainbocorn med store øjne og et enhjørningehorn. Guldægget kan indeholde en af de 3 forskellige figurer, men hvilken en af dem får du? Stryg din Rainbocorn på maven, og find ud af hvilket magisk element din Rainbocorn indeholder. Ud over en Rainbocorn indeholder det magiske kæmpe æg 25 overraskelser (499 kr.) (d. 29/10-19)

View

250,00kr

Tech Toys Metal Beast

Metal Beast er nu kommet i en super fed grøn udgave, som uden tvivl vil vække opsigt mellem kammeraterne, og med den medfølgende fjernstyring, som er med den nyeste 2,4Ghz teknik, kan i uden problemer kør med flere biler af gangen ! (d. 29/10-19) Det medfølgende 6V 500mAh batterier giver dig en lang køretid, med masser af fart og kraft, og med den smarte USB oplader, kan du hurtigt være klar til at race igen. Metal Beast har en tophastighed på 25km/t.

View

149,00kr

Pyjamasheltene basis køretøj

Figurene fra pyjamasheltene har hver deres køretøj som har hver deres funktion. Udvid din pyjamasheltene samling med dette seje køretøj med figur. Kør ud i natten og lav redningsaktioner med din superhelt. (d. 29/10-19)

View

399,00kr

Pyjamasheltene Super Moon fortress eller hovedkvarter

Stort Pyjamasheltene legesæt med mange funktioner, lyd og lys. Hovedkvarter: https://www.br.dk/legetoej/actionfigurer/pyjamasheltene-hovedkvarter-inkl-koeretoej/p/100383033 (d. 29/10-19)

View

139,00kr

Ternet ninja bamse

Her er Ternet Ninja - ganske som han ser ud i bogen og filmen Ternet Ninja. (d. 29/10-19)

View

179,00kr

LEGO hidden side

Dette fantastiske app-legetøj kombinerer en bygbar LEGO model med Augmented Reality, der giver børn en fuldt interaktiv legeoplevelse. Download appen Hidden Side, og scan modellen med en telefon for at bringe den til live. Med løbende opdateringer, et unikt boss-spøgelse at kæmpe imod i hvert sæt, nye mysterier at løse, seje ting at finde, spil at spille og spøgelser at samle på giver dette LEGO Hidden Side sæt børn en helt ny måde at lege og interagere med byggeklodser på! Download appen LEGO® Hidden Side™, og ret din telefon mod legesættet Kirkegårdsmysterium for at bringe dette byggesæt til børn til live og afsløre den skjulte side. Bevæg telefonen rundt for at opdage et konstant skiftende miljø, der skjuler sig omkring modellen. LEGO® Hidden Side™ legesæt foregår i den fiktive by Newbury, hvor spøgelser hjemsøger personer og bygninger, og sættene lader børn udspille spændende eventyr med spøgelsesjagt, der kombinerer fysiske LEGO modeller med fuldt interaktiv Augmented Reality. Byg og leg med det fysiske sæt, og bring det derefter til live, når du interagerer med sættet, mens du ser det gennem appen. At bruge appen LEGO® Hidden Side™ er som at se gennem et vindue til en sej og uhyggelig skjult side, der er fyldt med udfordrende mysterier at løse, spøgelser at besejre og unikke boss-spøgelser som f.eks. Mamali at overvinde i hvert sæt. Den fulde Augmented Reality-oplevelse kræver en tablet eller mobiltelefon, som ikke medfølger. Appen er kompatibel med iOS- og Android-enheder. Kompatibilitetskontrol på LEGO.dk/devicecheck. Børn skal bede om lov, før de går på nettet. (179-799 kr.) (d. 29/10-19)

View

99,00kr

smART sketcher Dansk Learning Pack

!!NB: Kræver smART sketcher Projector!! Learning Pack tilbyder mere end 50 forskellige aktiviteter, der opmuntrer børn til at lære og lege, mens de skriver store og små bogstaver og tal. Billeder giver ledetråde til bogstavlyde og begyndende stavning. Learning Packs til smART sketcher™ Projector er baseret på nationale læseplansstandarder, og er udviklet til at supplere klasselektioner og alderssvarende færdigheder på engagerende måder. Hver pakke begynder med trinvise øvelser til udvikling af færdigheder inden for bogstavskrivning. Sæt chippen ind i projektoren, og tegn konturerne af de projekterede tal og bogstaver på papiret. For alderstrin 9+ præsenteres alfabetet i kursivskrift. Anden del af Learning Pack indeholder semantisk passende ord og aktiviteter. Mange af ordene forekommer i ordforrådslister inden for national læsevejledning. Pakken indeholder: Det lokale alfabet Tal fra 1-10 15+ bogstav-/tegneaktiviteter Lokaliseret voice-over lyd.

View

199,00kr

Aquabeads enhjørningsæt

Lav ni farvestrålende enhjørninger i forskellige størrelser og en regnbue. Med over 2.000 perler.

View

199,00kr

Crystal Jewel Gel Studio lav selv smykker

Studio til at lave dine egen gele smykker. Fyld gele i formene, tilføj glitter og konfetti til dit eget design. Lad det størkne, og det er klar. Nok til 25 smykker. Indeholder: 1 Studio med forme. 1 gelepistol. 3 rør til glitter. 1 pincet. Tråd til smykker. Gele poser i forskellige farver. Glitter og konfetti til dekoration. Instruktionsmanual.

View

199,00kr

Blopens Frost

Lav kreative og flotte 'FROZEN II' malerier med Blo Pens puste-tuscher. Med i Blo Pens puste-tuschsættet får du altid både puste-tuscher, skabeloner og papir, så du kan begynde med at male med det samme. Med dette sæt får du 8 puste tuscher, 6 skabeloner, samt papir.

View

149,00kr

Frost dukker 28 cm (Anna eller Elsa)

Set i Fætter BR (d. 29/10-19)

199,00kr

Verdens største prut med Onkel Reje

Onkel Rejse har lukket sig inde på toilettet og nægter at komme ud, før verdens længste, højeste og ækleste prut har set dagens lys. Det kræver mod at trykke på Onkel Rejes hoved. Han kan prutte når som helst, og det er ikke til fordel for dig! Indsaml den mad, som Onkel Reje vil have, og løs udfordringerne, så får du lov til at banke på og aflevere maden til Onkel Reje. Er du klar? Vidunderligt ulækkert spil i Onkel Rejes grænseløse ånd. Spændende indhold! Onkel Reje som 17 cm høj actionfigur, der taler og prutter. Indehold: Onkel Reje actionfigur 17 cm., spilleplade i æskeindsatsen, 4 tallerkner, 30 madjetoner, 24 hændelseskort, klistermærker samt regler. Figuren kræver 2 stk. AAA-batterier (ekskl.). Fra 5 år. 2-4 spillere. Spilletid: 20-40 min. (d. 29/10-19)

View

179,00kr

Danspil børnenes kontor

Det klassiske børnespil Børnenes postkontor fra Danspil i en ny og forbedret udgave. Med sættet kan børn lege postkontor og det indeholder alt det, man behøver for at åbne et postkontor, som f.eks. en brevkasse i pap, postkort, brevpapir, kuverter, stempler, frimærker og kuverter. Rollespil og leg er med til at stimulere og udvikle børns fantasi og forståelse, hvor de med postkontoret kan snuse til voksenlivet på en nem og tryg måde. (d. 29/10-19)

View

120,00kr

Rapunzel fairytale kostume

Str. 128 Kostumet skal have korte ærmer. Set på www.br.dk

View

299,00kr

Bosch arbejdsbænk

View

798,00kr

Frozen 2 Sven Ride-on

View

Mark gift as reserved?

How much do you want to give?

/

Leave your name for the recipient: