Julefrokost mad inspiration

Rullepølse

Hjemmelavet rullepølse er et hit og hører til på julefrokostbordet og vi er så heldige at have en metal presse som er nem at arbejde med.
Det kræver ikke det store at lave rullepølse, blot forberedelse med at få fat i slaget. Der kan du evt. prøve din lokale slagter et par dage i forvejen.

Denne opskrift er med persille og allehånde, men der er mange måder at få rullepølsen til at smage dejligt. Det er bare at eksperimentere 🙂

Tarteletter med høns i aparges

Tarteletter med høns i asparges er en klassiker som hører sig julefrokostbordet til, synes jeg.

Når vi holder julefrokost plejer maden at blive fordelt ud på de forskellige der deltager og det er altid den samme der står for tarteletfyldet. Han kræser om det og smager til så det halve (måske) kunne være nok. Det er en fornøjelse at sætte tænderne i. Han bruger sin egen forfinede opskrift og ikke denne på Pinterest jeg har linket til.

Mørbradbøffer med bløde løg

Det er helt bestemt også en klassiker på vores julefrokostbord.

Vi plejer at lave en variant uden flødesauce, men denne opskrift lyder for god til ikke at blive afprøvet.

Lakseroulade

Jeg elsker lakseroulade, som i ELSKER…! Men det er ikke lykkes os herhjemme at lave en der har været vellykket endnu.

Vi plejer at have røget laks og gravad laks på fiskebordet, men jeg overvejer kraftigt om det skal skæres væk til fordel for en lakseroulade. Så er det jo bare at komme i gang, frk. Sørensen, for der er under 3 måneder til jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *